23 September 2010

aisbeby sayap sayap wings.

aisyah baru balik prektis.idola beliau,joe wings.

dengar cerita segala event anjuran majlis perbandaran temerloh lepas ni aisyah yang pegang.beliau akan berduet dengan remy.baju hijau tu hot juga.

15 rejaman pembunuh:

el said...

xmo ketinggalan nak sign autograf miahahahahaha yeaaaaaaaaaaaa 1st yahooooooooooooo

relevan said...

Nanti suh Aisyah buat konsert kat Kampung Bukit Kelulut yer..

Nerzhul said...

gitar sape aisyah pegang tu? \m/

cemomoi said...

pastikan stage kukuh

N@n!e said...

ehem... mcm knal je minah pkai baju hijau tu... ade ape2 ke?

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

terbaik la mentor joe wings itu...

J. Abdullah said...

wah. sedang kekaguman.

tuyuk said...

wow sr20

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

ko bawak lagu gemuru yek

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

arggh rasa aku dah singgah ari tu... update

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

wewiiiit...tolong sign kt baju ai ni blh??

JAIRO said...

ni gambar gitaris ke guitar tech???

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

updateeeeeeeeeeeeeeeeeee

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

updeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... kerana banyak hal yang perlu kami uruskan... nanti kami ceritakan ye..
Ok kami sambung lah persahabatan kita yang lama tak berkunjung ye...

Wooooo ganasnya... camnernya nampak gayernya ramai gitaris handalan dunia letak jawatan.... simpan gitar bila dia pegang rekod dunia 10 gitaris terbaik dunia... wehhhhhh....

aku tabik kat ko ye....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...