12 October 2010

penjelasan ini untuk semua.

kan lawa sikit blog ni letak gambar pakcik ni.

kami merangkap pengarang pengarang manusia reptilia ingin memohon maaf di atas kesulitan kami yang tidak mahu mengupdate blog.apakan daya,kami semua sibuk dengan urusan duniawi.

contohnya nerzhul.beliau yang akan mendirikan rumahtangga pada hujung tahun ini sibuk bertukang menyambung rumah dan menambah bilik untuk keselesaan beliau dan bakal isteri beliau nanti.kami sebagai rakan rakan kongsi beliau langsung tidak mengetahui siapakah bakal isteri beliau tersebut.nak kata orang paya pulai,tak mungkin.namun,tugas untuk menyiasat siapakah gadis bertuah itu telah diserah kepada seorang orang yang menggelarkan diri beliau bayu timur.bayu timur yang gemar menonton rancangan kartun spies girl dan national geographic dijangka dapat menjalankan tugas dengan baik,inspirasi daripada rancangan rancangan kegemaran beliau itu.

tuyuk pula tidak menang tangan kerana kerjaya beliau sebagai juruteknik komputer dan juga sebagai seorang animal advisor.beliau yang kerap mengalami sawan ikan lampam sering kelihatan bercakap seorang diri akibat diganggu pelanggan pelanggan beliau yang mempercayai khidmat beliau yang setanding juruteknik komputer dan penternak lipan di alaska selatan.tertekan sangat la tu.

pakcik kordi pula,apa yea.ok la.setakat ini saja.

assalamualaikum.tak jawab dosa.



9 rejaman pembunuh:

relevan said...

Pak cik Kordi sibuk dengan ikan ikan beliau..

akuanakpahang said...

Kawan amat simpati dgn nasib kesibukan aok me semua semoga aok me ceria sokmo... patut nerzhul tak de di bz dgn pekakas nok nikoh yeek :)

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

hahahahaha..
pakcik sakit!!

Jejaka Desa said...

Gone ke pulok weh.Hujung tahun memang musim orang nikoh.Haha...

cemomoi said...

dah mula meracau, napa? jin yang 9 ekor tangkap kat ganu tu terlepas kat rumoh pakcik pulok ke

tuyuk said...

kuikuikuikui :P

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

pcik kordi sibuk dengan wanita berbulu kaki la tu

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah...

Adoiiiiii apahal plakkkk ni.... adoiiii sebuk scodeng wanita anggun lah tuuuuu

SyimaSyaz said...

w'salam....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...