27 February 2011

cayalah!

hensem.terima kasih mak dan abah.

sudah lama kami tidak menjejakkan kaki kami ke klcc.hajat untuk berak di tandas 2 ringgit  tercapai,cubaan membakar tiket parking juga tercapai.kami pergi dengan harapan,kami pulang dengan kejayaan.

tahniah manusia reptilia!




25 February 2011

can you raed tihs?



Eonverye taht can raed tihs rsaie yuor hnad..


Only great minds can read this This is weird, but interesting!
 
fi yuo cna raed tihs, yuo hvae a sgtrane mnid too......

Cna yuo raed tihs? Olny 55 plepoe out of 100 can.

i cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty uesdnatnrd waht I was rdanieg. The phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it dseno't mtaetr in waht oerdr the ltteres in a wrod are, the olny iproamtnt tihng is taht the frsit and lsat ltteer be in the rghit pclae.. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it whotuit a pboerlm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Azanmig huh? yaeh and I awlyas tghuhot slpeling was ipmorantt! if you can raed tihs forwrad it.


Apamacam...boleh baca ke?

21 February 2011

Classic: Butterfly Meeting


sumber : comixed

20 February 2011

Uji Kualiti Keyboard Anda




Hy/..

Apa khabar.. Tora datang lagi dengan permainan keyboard pula.. kahkahkahv.. opss ↓

baru² ni kita sudah test Antivirus kita berfungsi smart atau tidak,
hari ni kita cuba test keyboard kita pulaks ok,
sejauh mana power brand yang anda beli, kita lihat sahaja hasilnya,
usb,wireless,ps2 keyboard semua boleh cuba:

1. Buka notepad anda

2.Tekan dan tahan kedua dua shift pada keyboard anda,

3.Sambil tetap menahan kedua kekunci shift tersebut
tulis ayat A QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOG

4.Lihat tulisan yang terhasil di notepad anda.

5.Selamat Mencuba

A QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOG (keyboard AVF) i punya ok lah,
manstabb you! (;

P/s Sebab mesti menulis ayat itu adalah kerana ayat tersebut memerlukan anda menekan setiap huruf, A-Z yang ada di keyboard.

More www.manusiareptilia.blogspot.com

19 February 2011

kuala lumpur.


 minggu ni geng geng manusia reptilia nak jalan jalan ke kuala lumpur.nak cari benih lipan daging dan lipan telur.siapa siapa berminat nak tengok lipan tu macam mana,kita jumpa dekat sana ok.chantiekkksss!!!


*sumber gambar dari majalah apo? kartunis lambok.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...