11 June 2010

Bola Bola Bola


Yeah!
Piala dunia telah tiba lagi.Sebut Saja pasal bola.Girl² dan Si isteri anda semua mula mengeluh `huh` kenapa ye? taktau lah koi.. Berbalik kepada tajuk utama, kita semua akan dihidangkan dengan permainan yang bertaraf dunia bermula hari ini dan akan berakhir awal bulan depan. Siapakah yang akan menjadi juara? Apa pasukan kegemaran anda? Brazil?Argentina?Itali?KampungPayaPuyu?Ape² pun jangan ketinggalan dalam setiap perlawanan itu nanti, Nak Start dah..OKlah Mari kita tonton perlawanan pertama malam ini yang di rasmikan oleh tuan rumah Afrika Selatan Vs Mexico.. fweeetttt//..

16 rejaman pembunuh:

akuanakpahang said...

Kampung Paya Puyu macam penoh dengor keknya dimana?

el said...

selamat menonton

hans said...

asal muka pemain dalam pic tu macam Latif Borgiba?
hahaha

p/s : Episod 32 Siri ADKDA Sudah Boleh Dilayari Sekarang http://hanspunyablog.blogspot.com/2010/06/antara-dia-kau-dan-aku-episod-32.html

tuyuk said...

seri la pulak afrika.. :p huhuhu

zulkbo said...

salam bro..
bola punya pasal
lupa idealogy belaka
he he he

Rowena Chasez said...

nie laa masanyer isteri2 kurg kasih syg..
kan kan kan???
:p

relevan said...

Sepak mula dan terus Golll..!

Afzainizam said...

Untuk tatapan sahabat semua
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam lama betul tak ziarah cozz ade buzzy sikit lah maaf ye lambat sampai blog kamu ye…

Gilakkk... otai star tu dah berjanggut... skill dia maha dahsyat

tuyuk said...

paya puyu kt charuk puting bang.. kekekeke

deus X machina said...

pada pendapat koi, Malaysia akan layak sampai pusingan kedua jek

Jejaka Desa said...

Moh mengantuk kan mate pade time keje.Haha....

Creshk Rockers said...

ho..ho.. argentina!!argentina!! \m/

Creshk Rockers said...

ho..ho.. argentina!!argentina!! \m/

Nerzhul said...

forza azzuri.

tshabalala said...

yeah!

fndrocka said...

bafana bafana

Latest Entri : Meraikan Gol!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...