27 May 2010

Kucing Comel Masak Sup Pun Sedap.


Comelkan kucing-kucing dalam sangkar ni. Lihat lebih banyak aksi kucing-kucing comel dimandikan dan dipanaskan....





Bakar kasi buang bulu. Nanti makan bulu lekat kat bibir tak sedap pula.



Makanan kena bersih kalau tak nanti pelanggan mengadu sakit perut.


Kepala jangan buang. Tu part yang sedap.


Siap dah sup kucing. Sape order tadi?


Wekk. Sapekah sanggup perlakukan sedemikian terhadap kucing-kucing comel tersebut? Patutla kucing koi sokmo hilang.

20 rejaman pembunuh:

h a n i e said...

kejammmmm!!!



*muntah*

Rowena Chasez said...

eeeeiiiiii...
ya Allah nak muntah..
bodo tol!
xde bnda lain ke nak mkn??
huhuuu~

akuanakpahang said...

Sian ..mual nok mutoh..sedih macam2 rasa, kenapalah manusia ini kejam sangat?

pakcik kordi rocker said...

jgn2 kucing koi cekopapa ilang set2 ni amik dak?nauzubillah!

relevan said...

weh?..baik semelih lembu yang aok bagi pada kome dulu te..

zulkbo said...

salam..
orang cina ni
apa pun makan
tolak batu dan kayu
jer...

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

sedap ekk..
bole try arr malam ni..

SyimaSyaz said...

wahhh.....cian kucing!!

Nur -al- Ain said...

woihhhh.. apo ni? zolimmmm sungguhhh

sha89 said...

adoii!! aku nk muntah!! mane baldi??!!

isk2...kejam gilerr buat kucing cmtu...sengal nye~

Afzainizam said...

┌─┐ ─┐
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
└┐▒▒▒▒┌
Peace no war...
Selamatkan Palestin.. Tanggungjawab Yang Wajib Ditunaikan ... Selamatkan Gaza!
Ratusan ribu rakyat Palestin berada di ambang kebuluran..

Misi KeAmanan dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Weehhh sorry beb lama betul gua tak datang ziarah... Bussy sikit lah...

weeehhh zalim nya jadi manusia.... kucing comel-comel buat masak sop... ni mesti kes orang myanmar makan kucing

el said...

xde akai xde otak
nak je gua fire je org cina bongok tu..bedebahhhhh xde perikemanusiaan
kijam kijammmm

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

waaah..sedapnye..tlg orderkan 3..


kucing blkg uma aku ade byk..tlg setelkan ye

hans said...

naik muntah aku tgok
dkt youtube pun penah tgok
geli tul

Farid said...

gila seram aku tengok.

kesian dowh!

bunuguk!!!

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

Afzainizam said...

┌─┐ ─┐
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
└┐▒▒▒▒┌
Peace no war...
Sama-sama Kita semua mendoakan
agar misi bantuan kepada rakyat dan bumi Gaza Selamat ...
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

uhhhh miawwww... Miawwwww... ceh tak guna makan kucing ape lah dalam banyak-banyak binatang kucing yang dia makan....

JePh said...

hehe..aku tak berani nak baca..terus skip ke komen..tak bole aku tengok gambar2 kejam ni..sakit kepala..haha!!

Affan Ruslan said...

erk!

Ain Atika said...

teruknya..=(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...