21 August 2010

Pembakar Roti Yang Kool

Bulan puasa ni tengok roti bakar pun nampak macam sedap je....



Lagi gambar..




















12 rejaman pembunuh:

h a n i e said...

comey2 aih..aok belikan koi satu..buleh? sayang aok lebih!







kahkahkahkah!

relevan said...

Orang makan Mertabak lagi sedap dari roti bakar..

SyimaSyaz said...

cool nye...esp yang gambar tengkorak tu

citahrudin said...

syg plk nk mkn roti ada corak2 nih

cemomoi said...

bule makan?...

cemomoi said...

bule makan?...

lumut said...

smart jugak ni,,tp masuk perut jadik x star wars lagik agak2 ?hakhak

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

memang cool..pinjam boleh

Afzainizam said...

Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..
♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
----==--Ramadan Mubarak---==----
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

sunggguhhh kejam ko nampak roti bakar pun sodap... wehhhhh belum buka lagi lahhhh nanti kalau dah time buka pembakar roti pun ko boleh baham tau....

Lya Colours said...

dah macam printer je aku tgk yg 1 tuh
tapi ini, print roti, then masuk perut. kenyang. hohoho

¶A.K.I¶ said...

dark vader pon ad??
kewl! hahaaha

sufian said...

apa2 pun, sesuai utk masak masa sahur!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...