17 August 2010

Mangsa Kebakaran

Gambar beberapa mangsa kebakaran. Gambar ni dah lama. Dapat kat email tadi. Mungkin ada yang dah tengok. Saja nak kongsi untuk renungan bersama. gambar mungkin akan menyinggung sesetengah pihak. Kelik read more untuk tengok...



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.














 
ah sedap!


Semoga yang terlibat dan terlihat sabar akan ujian dariNya. Selamat berpuasa dan berbuka pada wakutu maghrib nanti. Bukan pada waktu zohor, asar dan yang sama waktu dengannya.

18 rejaman pembunuh:

h a n i e said...

ahahahaha..aok nih nak kena tambat kat pokok, pastu letak kerongge..

jahat!

citahrudin said...

entri menguji kesabaran namanya ni weh

pakcik kordi said...

jaat la awak!


weh!nape read more lmbt kuor tk mcm hr tu?

Lya Colours said...

apakah motif gambar2 ni
baru pukul 11 ok
lambat lagi nak berbuka
uuwwaaaaa

Nerzhul said...

@pakcik kordai: template baru ni tukor semua. kena wat setting semula html. huhuhu

sahromnasrudin said...

salam ziarah..trime kasih berkunjung di blog sy..jemput berkunjung lg ya :-)

Webmaster@Echam said...

Cheh... terliur aku...

tuyuk said...

cis.. gmbar makanan rupanya.. kakaka.. ahsedappp

relevan said...

Maut betul gambar gambar ni..

akuanakpahang said...

Semua lazat dan berzat cair air liur kawan.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

aku betul tersinggung...

aki mls nk log in said...

gmba ap wehh...
???
xnk tgk bley...
tkot lak!!

aki mls nk log in said...

sengal!!
kurang pahala pose woohh!!
nsb ak x~

iqbalsyarie said...

Nice!!!hahaha...abes terkena~
selamat berbuka juga pas magrib nanti :)
Bulan puasa kita perlukan makanan rohani,kan? Cerita terbaru di blog.kisah si tudung labuh~dan kisah nafsu~

cemomoi said...

zalim bete deme ni sampai rentung dibakonya...

Mazru Majid said...

ekekke..nak kene aok ni nerzhul..siap aok!nasib la koi bc entry ni time nak bersahor..ekekke

Berd said...

Gua kena bodoh macam tu je kali ni.

aisyah said...

nerzhul,i syg you.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...