13 August 2010

apa ada zaman purbakala.























meriam buluh. *amaran! jangan tiru aksi ini.

12 rejaman pembunuh:

h a n i e said...

hahaha...bedak cuticura atau pun yg dlm tin biru ade gambar org main salji..

legend tu..

citahrudin said...

taip MILO AIS FREE dan hantar ke
SUMA BUDAK SKOLAH RENDAH

endiem said...

kasut worrior, sedak jadi tekong main takraw.

Nerzhul said...

@hanie: ade gambor bedak te. holiday on ice. koi lupe nok letak. heheh

Nerzhul said...

@citah: hantar lima lori kat gua eh. hahaha

@endiem: mesti aok main tekong dulu dak? hahaha

Mazru Majid said...

momento tu..

piewahid said...

pernah lalui dari era yg sama...:)

p/s- kala anda mse jom jenjalan blog koi tengok video. TQ

SyimaSyaz said...

wahhh nostalgia lah...
part meriam buluh tu, dulu2 jiran sebelah umah nenek selalu main time2 nak raya, tp pas anak dia meninggal pas racing haram kat ujung kmpg masa 1st raya, trus dah tak meriam dah

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

kasut sekolah gua yang hilang dulu

pakcik kordi said...

myk rmbut tan cho mana??kakakah!

el said...

meriam buluh x best
meriam pakai tin ridset tu
gua dulu ms kecik2 main tu la
perghhh kedebam kedebom lawan ngan kpg sebelah..nak2 kpg sebelah pki meriam buluh..so kami tuko main meriam buluh lak..sbb tin riset tu dah jahanam..kahkahkahhh best bila igt msk dolu2 ni

Leana said...

majalah bujal dgn buku tamar jalis tu.. ah ha.. kenangan tuu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...