15 May 2010

pawer renjes.

squad sup ekor tomyam tani paya pulai.

pawer renjes kat tv sekarang lembik.yang uniform ni baru true.tak tahu kenapa bila tengok yang sekarang ni tak best langsung.berbeza betul dengan yang dulu punya.white renjes tertinggal.ha.yang tu power.ada serunai.budak budak ni tiru white renjes guna rekorder.bukan susah sangat dia punya tempo.

11 rejaman pembunuh:

relevan said...

Tapi bes UltraMan lagi boleh fire orang..

Nerzhul said...

pawer renjes jahanam. aisyah pink renjes. kahkahkahkah!!!

h a n i e said...

apsal renjers merah kepala kecik dr badan? hahahaha!!

peace pakcik! :P

tuyuk said...

kekekekeke.. kelako tengok zui..

zulkbo said...

salam..
layan janagn tak layan
power renger..phewwww..pommmm!

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

hahahahahahaha...
terbaru ni..
macam pasukan boria..

Jejaka Desa said...

pawer renjer next generation ke.Huh ...siak pakei ikat kepale.Haha....

Afzainizam said...

Keluk kemudi tidak dilupa,
Baru seimbang pelayaran kita;
Para Guru amat berjasa,
Bakti Guru disanjung mulia.
~~~@@@~~~
Selamat Menyambut Hari Guru
”Guru itu bukan lagi lilin yang menyuluh sedang diri sendiri dibiar terbunuh”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

uhhhhh menentang kejahatan tapi kat sini mana ade makluk asing pun.... raksaksa cuma ade kat Jepun ....itu pun ateromen dah fire dah habis pupus

akuanakpahang said...

Salam rodong...
Lembik2 x pe janji dia ada power hehehe....

Linglung said...

power renjes ni gua renjis saja boleh mati gua rasa...kehkehekeh

el said...

weiii nk mtk tulun la
suh kamooo edit gmbo el cam tu bleh
as soon as posibble

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...