02 March 2010

order dik!

dua orang jejaka kacak yang sedang meneliti makanan."halal ke kopitiam nie?"

baju hitam:"tak ada tanda halal pun beb?"
baju putih:"koi kabo dah tadi kan.aok nak juga makan dekat sini."
baju hitam:laa,gone la nie yak?rasa nak lari."
baju putih:kita order,makan dulu,pastu baru kita lari...apa macam?"
baju hitam:"macam best je idea aok nie.bijak bijak."
baju putih:kita kan hensem.mestilah bijak."
baju hitam:a'ah.tapi koi rasa kita berdua comel lebih lah.tak macam biawak komando tu."
baju putih:"nama pun bewok.jahanam habis..."
baju hitam:"order dik!"
pelayan:"makan apa bang?"
baju putih:roti canai dua yak!"
pelayan (sambil menangis) :"cayalah abang berdua nie,roti canai kedai mamak tepi bank Islam okey.abang berdua nie dah menimbulkan kemarahan saya!"
baju hitam dan putih:"sabor dik...ok ok...bagi kome roti canai sardin laa...ande?"
pelayan:"uhukss...(terus menulis surat resign dan bekerja di kedai mamak tepi bank Islam tersebut).

8 rejaman pembunuh:

Nini teDDylicious said...

roti canai..??

kat old town..??

okeh..

balik kang cari..

relevan said...

Kopitiam mana ni weh..yang dekat koner tu ke..

kura kura said...

kedai mamak tu pun halal ke?

Lya Colours said...

haha roti bakar ado la
sian pelayan kene resign terus. tp naseb bek dpt keje kat mamak

tuyuk said...

hahaha.. depan koi ada lagi sorang.. biawak komando..kena repost ni.. kekekeke...

al-mankaraqi said...

halal bertander........haram takyoh...hahahaha

salam ziaroh buat kali ketamer!

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

kejam punyer perangai~

sweet_hani said...

hihihi..sengal tol...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...