29 November 2010

Gamer



Yehu..
Harap Maaƒ kawan² manusiareptilia crew begitu busy sejak kebelakangan ini,
mana tak nya, sangkarudin Pakcik Korda sudah di tenggelami air sungai yang jernih.
Nerzhul pula sibuk dengan kereta barunya. Mentibang Senja asyik dengan gadis² peliharaannya,
Tuyuk tak sibuk,buat-buat sibuk.. kuikuikui.

Sebenarnya kitorang "ralik" main game, Hari² main game, game begitu sebati dengan diri kami,
game adalah permainan, permainan adalah game, tanpa game kami dahaga dan horny, game berasal dari mempaga, Pernahkah anda bermain game? tentu sekali, Antara game yang diminati kami :



Pakcik Korda - Tekken5,Mahjong3,Kid Games dan Prince Of Persia
Nerzhul - Naruto,Minesweeper dan Zuma Deluxe Pro
Mentibang - Ghost Recon,Solitaire,Nero Burning Rom,Sniper Ghost Warrior,nyokompahh dll
Tuyuk -Dress up Girl (Teen)

Hah Korang Suka Game Ape>?

Pinjam.....

16 rejaman pembunuh:

bayu timur said...

koi suker brik gamela...naruto 2 yerla..ble mse pulok koi pelihara gadis?bela gadis aderla..

Lya Colours said...

saya suka game burger back
haha

Nerzhul said...

jage aok tuyuk koi bagi jutsu petir kat rusuk bile koi balik!!!

akuanakpahang (AAP) said...

Salam zairah juga ke aok me semua naya bz berlake yak :)

tuyuk said...

koi dah siak training dah.. :P

Cempaka R.Minta said...

muka korea korea...cempaka minat

pakcik kordi said...

gampittt!!koi suka game burka burka blue!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

pakcik kurdi ada buat terjun tiruk bersam tayuk tak masa banjir... comel comel

zulkbo said...

salam menyinggah..
moga sihat rodong kita

Jejaka Desa said...

Koi main game bolo je...

sarah said...

saya suka game sim 3 yang baru tu

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

Salam kunjungan salam ziarah…

wooooo games maniak.... aku pun suka gak game Diablo dan Fight2

wooooo hidup ku gak dok ngadap game aje....

New Hope said...

assalamualaikum,

jom exchange link tanda sokongan, ana sudah linkkan blog tuan, harap tuan linkkan blog ana :)

http://harapan-terbaru.blogspot.com/

New Hope said...

Sabahal khair

pompuan men game?

HIKMAH MINYAK NAIK

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

wooooo giler lahhhh tahap gaban main game sampai bengkak mata....

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

hupdate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...