14 October 2010

fun fair mencari affair.

hanya untuk yang berani sahaja.

assalamualaikum.kami di manusia reptilia ingin mengucapkan syabas lapan belas ratus juta kali selepas turun daripada benda di atas.dengan kelajuan 800 km/j,kami berjaya mengharungi batas batas manusia normal sambil tercibak cibak kesesatan.

nasihat kepada orang ramai,kalau ada sakit sawan buih,angin pasang,buta hati,tiada bekalan iman,jari hampir putus terkena mesin kelapa,gila talak dan cirit birit kecil,jangan naik benda ni.naik kuda kepang takpe.naik syeikh pun takpe.

adioses ketuats kuchlukened!!!

14 rejaman pembunuh:

tuyuk said...

stop that machine jerit korda ketakutan.. jajajajajaja

Nerzhul said...

hahaha mesti aok terkincit buih naik mende te...hahaa

el said...

gua penah naik benda pusing ni...alahhh xde ape lah..syiok giler..
npk mcm gayat kan..tp bila dah naik i gerenti u..xde pape..tgk je scary tp bila dah naik..nuthin hahahah torai la beb...:)

SyimaSyaz said...

naik benda ni pun dah seram...ape ntah lagi rollercoaster.sgt tak mencabar hdp ini...hehehe

Cik SHiNJU said...

hahaha...sya x takot! (bunyi dlm tekak) kekeke ;p

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

bnda ni ade button blh picit pastu terbang ke atas n kuar payung terjan kan?

akuanakpahang said...

Kawan kalau diupah kalau setakat seratus dua tak pandang laa hehehe kawan mudah serum bender ginie loya, pening muntoh 4 hari 4 malam hehehe..

relevan said...

Baler..buai..Pak cik Kordi koi rasa dia berani..

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah...

wooooo tak mau naik pasal mau muntah hijau katak pisang habis isi perut keluar .... tobat tak mau naikkkk

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

aku teringin sesangat mencabar diri sendiri

piewahid said...

koi pernah naik 3,4 kali sbb masa tu org xramei. keknya spaceshot (amende ke namanya yg tiang lurus tinggi tu) mampuih koi xbrani.

Afzainizam said...

♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥

Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..

woooo tak sanggup mau pening macam nak ngandung 9 bulan 10 hari.... ohhhhh muntah aku ... peninggggg

zulkbo said...

salam..
lama dah koi tak ke fun fair ni
luga goner rupanya ter..he he


New Entry "Hikmah Dalam Wuduk"

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

woooooo tak mau pening naik yang pusing -pusing itewwww tak mauuuuu

aku suka main baling-baling botol dapat tadybear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...