27 July 2010

Firefox Add-On: Alexa Sparky


Add-On ini hanya menambah sebuah widget kecil ke tetingkap browser anda yang menunjukkan ranking seluruh dunia apa pun website yang anda lawati. Ianya tidak mengambil ruang tambahan, atau menambah toolbar, kerana ia hanya terletak di footer browser anda. Alexa.com adalah perkhidmatan analisis web yang memuat beberapa faktor dikira untuk mendapatkan trafik secara keseluruhan ranking website mengikut pengunjung unik dan paparan halaman dari pengguna Alexa toolbar atau Firefox Add-On.Ia satu cara yang baik untuk menyemak saiz halaman tertentu ketika anda melayari web. Klik SINI untuk men-download Sparky secara percuma!

26 rejaman pembunuh:

h a n i e said...

dah install..
hehehe =P

relevan said...

Guna komputer opis pun boleh install ke benda ni weh?..

Nerzhul said...

@h a n i e hoh cepatnye install

Nerzhul said...

@relevan kalo ander firefox boleh la kot. koi install je...hehehe

akuanakpahang said...

Terima kasih berkongsi info yg berguna ini.

zulkbo said...

salam..
lawo ni..bolehla
cuba..thanks info bro

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

uhhhh nak istall... wehhh siap ade yang pakai komputer opis plak... adoiiii... gak ngan nak install gambo awek jopun kat entry ko sebelum nya tu cun plak ngok awek jepun tu

Nerzhul said...

@zulkbo & @akuanakpahang samasama ho-kage-sama

Nerzhul said...

@Afzainizam tu awek korea sebenarnye....hehehe

Affan Ruslan said...

oeh menarik ni.
cuma aku pakai chrome. adeh

Jejaka Desa said...

Kene kaji ni weh...

Mazru Majid said...

menarik weh..berminat gek koi..

ade se lagi browser yg koi rase laju giler keluaran mozilla...

aok pernah dgr minesheild?

v4 nye mozilla fire fox..

lam test lg te..mmg laju gile koi da test..huhu

Nerzhul said...

@Jejaka Desa mari kaji dan mengaji...

Nerzhul said...

@Mazru Majid version4 yak. kalau lagi laju koi pon nok terai la.

pakcik kordi said...

tknok cubeee!!!kakakah!!!

Nerzhul said...

@pakcik kordi aok te memang....macam suffle pakai cometbird. hakhakhak

el said...

alexa..sedap nm
leh simpan tuk bby gua ni hahahaha

el said...

dulu gua mmg nak torai buat alexa ni
x buat2 gak..membantu ke tuk naikkan blog kita tu...:)

Nerzhul said...

@Affan Ruslan untuk chrome ade extension Alexa Traffic Rank.

Nerzhul said...

@el alexa ni untuk tengok rank web je kot. ngan tengok trafik. gua pun baru jumpe menda nih. letak nama anak lu sparky la baru comel hahahaha

Frodo Baggins said...

apsal berilmiah sangat ni
wa rendah diri .. hahaha



>>___<<

Nerzhul said...

@Frodo Baggins gua pun baru nak belajar ni. tengok previous post. kurang ilmiah sikit.hehehe

Im Single said...

gua download kat soni aino. leh jadi aiped ke hp gua??

Nerzhul said...

@Im Single takleh...aino ngan aiped tak sama kilang. hahahaha

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

uuhhhhh aku dah download dahhhhh

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

alamak ada kelas computer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...