04 May 2010

Iron Man

bosan jalan sensorang sudohnye gi tengok wayang kat east coast mall (sebutan: eskosmoi). awek kat sebelah duk jeling-jeling kat koi. "kenapa aok yang comel ni jeling-jeling kat saye? nak tengok wayang ke nak tengok saye?" kata koi dalam hati. bila koi cuba nak jeling balik lalu ternampok pakwe beliau tersengih-sengih nampok gigi rongak sebatang. selepas itu mata koi tak berkelip memandang skrin menengok iron man beraksi dari mula sampai habis. ziungg...ziungg...ratatatata......kebabowww.



.............................



sut terbaru iron man - seterika armor.




almaklumla orang bujang.

13 rejaman pembunuh:

akuanakpahang said...

Kawan rasa sabab pakwe ronggok tu awek tu kenan hehehe nape aok tak cebit sesorg awek nengok sama? hehehe........

relevan said...

Kenapa saudara Nerzhul tidak bawa aweks..kirim salam sama en Ezam yer..!

h a n i e said...

tu laa..lain kali kl nk pergi..ajak le skali..

hahaha..

pakcik kordi rocker said...

sian ke aok yak..hahha...tgk sorg2..hahaha,...aok te la..ajk la aisyah...wiwitttt!!!

Jejaka Desa said...

Gambor bawoh sekali ter memang betul2 Iron Man.Ha..ha..ha..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

ko perasan je tu..awek tu juling sbnrnye..pdhal die tgh tgk screen.HAHAHAHA

Afzainizam said...

Assalamualaikum salam sejahtera,
Pemanis kata pembuka bicara;
Dari Blog kami bercerita,
Untuk tatapan sahabat semua.

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
Salam dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

uhhhh nape plak iron man tu .... gosok baju.... aku rasalah iron ni punya baju karat tak ....

beb awek tu sukakat ko tak.... dia kabo dia tak minat balak dia gigi rongak tu.... dia nak kat awok

mahira oya said...

lawak sungguh gambar tu...

Afzainizam said...

~~Selamat hari ibu~~

..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥
♥..♥  ╔══╦══╗╔╦══╗  ♥..♥
♥..♥  ╚═╗║╔╗║║║╔╗║  ♥..♥
♥..♥  ╔═╝║║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╔═╣║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╚═╣╚╝║║║╚╝║  ♥..♥
♥..♥  ╚══╩══╝╚╩══╝  ♥..♥
..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥

Ibu..
Di saat ku melihat dunia,
Kau tersenyum menangis gembirra,
Tatkala ku dibesarkan,
kau berikan segunung kasih sayang,
Selaut belaian..
Ibu..
Pengorbananmu akan ku balas,
Pengajaranmu sentiasa jadi pegangan,
Biarpun ombak merobek dunia,
Kau tetap ibuku yang satu.


Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

Salam ziarah salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

el said...

nape lu x ckp kat awek tu..aok lgi cumel dr bf dia..rugi..hehehehehe

best x movie tu...aok tgk ngan sape..kordi?
molek sgt la tu

kawie2020 said...

aku pun br nak tgk iron man2 nih...

jane said...

aku harap suami aku mcm iron man bile aku tendang die nnt


wakkakakaka

StingRay said...

LOL...sama pulak dengan apa yang aku post..cuma ko post awal..hahaha...

thanx singgah blog aku. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...